The HuntingPA.com Outdoor Community banner
1,601 - 1,620 of 1,649 Posts
Ciekawe informacje o Phanaticu. Pomógł on poświęcić nowe skrzydło audytorium w szkole, w której pracowałem w 2004 roku. Przybył tylnym wejściem i pomogliśmy Tomowi zanieść kostium. Pachniał mocno olejkiem cytrynowym. Powiedział, że w środku są małe woreczki nasączone olejkiem cytrynowym. Tak bardzo się poci i można czyścić kostium tylko od czasu do czasu. Ciężko pracuje nosząc to coś.

Musisz wrócić do domu i wymyślić więcej nie do odgadnięcia przedmiotów!
Potrzebuję wakacji od bycia na emeryturze! Trudniej niż myślisz znaleźć rzeczy, o których wy geniusze nie wiecie. Bogactwo wiedzy na temat HPA

Ciekawe informacje o Phanaticu. Pomógł poświęcić nowe skrzydło audytorium w szkole, w której pracowałem w 2004 roku. Przybył do wejścia za kulisami, a my pomogliśmy Tomowi nieść kostium. Pachniał mocno olejkiem cytrynowym. Powiedział, że w środku są przymocowane małe woreczki nasączone olejkiem cytrynowym. . Tak bardzo się poci i można czyścić kostium tylko od czasu do czasu. Ciężko pracuje, nosząc to coś.
Spotkałem faceta, który był Phanaticiem w 83 roku

Save
Cierpliwie czekałem na wymianę markiz do okna panoramicznego i garażu. Dopóki tornado nie powaliło kilku drzew przed domem, nie były mi potrzebne. 2 okna sypialni są zacienione przez czerwone klony. Upał po prostu piecze salon i garaż, nawet przy zasłoniętych zasłonach. Używam istniejącej ramy z rur w kształcie litery U do garażu, ponieważ są małe i łatwo dostępne. Salon ma 10 stóp długości, więc dostałem markizę kasetową z korbą, która chowa się pod okapem i pozostaje podniesiona przez cały rok. Instalatorzy pracują, ale spowalnia ich jeden facet, który gada po tym, jak zobaczył moje trofea z jelenia przez okno. Obiecałem im paczkę paluszków z jelenia PO skończeniu. Wydawało się, że przyspieszyło to pracę 😆 Zdjęcia później.

Muszę wycelować w moją kuszę, karabiny, kupić nowe groty itp. Nie robiłem żadnego zwiadu, po prostu nie jestem zbytnio zmotywowany do robienia czegokolwiek. Bardziej przypomina to pracę niż zabawę. Jestem pewien, że zmieni się to w ciągu najbliższych kilku tygodni.

Projekty wokół domu, koncerty i wędkowanie to motyw mojego lata. Muszę przynajmniej wkrótce wycelować w moją 22lr, ponieważ polowanie na wiewiórki zaczyna się za kilka tygodni.

Naprawa chłodni. Znalezienie najmniejszego wycieku zajęło 2,5 godziny. Naprawiono. Przetestowano ciśnieniowo. Opróżniono i naładowano.

Jeszcze jedna zamrażarka, a potem koniec na dziś...
Założę się, że detektor wycieków szalał jak szalony.
Zabawna historia. Kolega wymienił wszystkie otwory gazowe w kuchni komercyjnej, z propanu na gaz ziemny. Dużo ich. Użył uszczelniacza do rur z używanej butelki ze szczotką. Test mydlinowy, wszystko dobrze, a potem użył detektora. Cóż, to urządzenie nie przestawało piszczeć. Każdy otwór! Spróbowano innego detektora, to samo. Ponownie przetestowano mydlinami, wszystko dobrze. ?????? Okazało się, że pędzel został zanieczyszczony z innej pracy i musiało być trochę oleju chłodniczego na pędzlu. Wyrzucono butelkę.

1,601 - 1,620 of 1,649 Posts
You have insufficient privileges to reply here.