The HuntingPA.com Outdoor Community banner

1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
625 Posts
Discussion Starter #1
Eric Miller formerly known as Pa Sportsman on here has posted another habitat entry on Tom's Blog. To access the blog just click on http://knobmtnkennel.com/. Then click on Tom's Blog.

If you wish to read some older posts of Eric's just go to the menu on the right side of the blog and scroll down to Eric's Blog and click on it. That will bring up all of Eric's entries.

Feel free to reply or ask questions. Its simple. Just click on the reply button at the bottom of the post. Also, remember, that if you click directly on any of the photos on Tom's Blog they will enlarge and look a lot better.
 

·
Registered
Joined
·
3,681 Posts
Thanks Tom, can't wait to read it. Welcome back to the bitter cold PA winter too.
 

·
Super Moderator
Joined
·
2,366 Posts
Tom,

I like reading your's and Eric's blogs, but had real trouble with his article on woodcock and dogwoods. I'm not sure if it's just my computer, but the background is grey/brown and the words are blue. The only way I could read it was to copy and past it into note pad.

A mass of robins arrived in my area this morning so I'll be out looking for woodcock in the dogwoods tonight.
 

·
Super Moderator
Joined
·
2,366 Posts
knobmtn said:
Is anyone else having problems with the blog? It is fine on all 3 pcs here. Please post if there is a problem. thanks dap.
The only one I have trouble with is the entry posted February 27, 2014 at 2:43 pm. When I go to the previous one posted February 26 at 5:12 pm, it shows up with the white background and black words.

It sounds like it's something goofy with my laptop or how I am getting to the site, but this is what I see.

 

·
Super Moderator
Joined
·
2,366 Posts
Lyco Setter said:
I'm guessing you tried to refresh the browser?

Haven't seen that one yet.
Lyco - I've isolated the problem I am having to 2 URL's being displayed in Internet Explorer 8. I have no problems with the display using Mozilla Firefox.

I've closed down all IE8 browser windows and re-opened (haven't cleared cache).

The following 2 URL's display brown with blue letters
http://knobmtnkennel.com/blog/
http://knobmtnkennel.com/blog/erics-blog-2/

Here's a sample of other URL's with white background and black letters
http://knobmtnkennel.com/blog/amanda/
http://knobmtnkennel.com/blog/erics-blog/
http://knobmtnkennel.com/blog/category/erics-blog/
http://knobmtnkennel.com/blog/slowly-and-surely-the-snow-is-melting/

I've sent you a PM. If you want to work on debugging this, let me know. It's not critical to me, but I'm not sure if others using IE8 are having a similar problem.
 

·
Super Moderator
Joined
·
2,366 Posts
Lyco PM'd me and said he upgraded a few things. Unfortunately the 2 URL's that I listed above still show blue letters on a brown background when viewed on my laptop in Internet Exporer 8.

It would be interesting to know if this happens for everyone using IE8, and if so how widespread the use of IE8 still is.

As for me, it's not a big deal since I know if I see a problem just to switch to firefox.
 

·
Registered
Joined
·
4,637 Posts
I hope he comes back. If I'm not mistaken he posts alot on Upland Journal and is an excellant resource for information.
 
1 - 16 of 16 Posts
Top