The HuntingPA.com Outdoor Community banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
2,705 Posts
Discussion Starter #1
I can't view photos that are part of a post. All I see is:


Attached Thumbnails ??


Do I have to change a setting to see the pictures?
 

·
Registered
Joined
·
8,655 Posts
I can't view photos that are part of a post. All I see is:


Attached Thumbnails ??


Do I have to change a setting to see the pictures?

Try this:


At top of page click Tools, choose User CP


On left menu click Settings & Options


Scroll down to Thread Display Options


Make sure Show Images box is checked
 

·
Administrator
Joined
·
1,995 Posts
It is possible these images are hosted on a site that is not HTTPS. Your browser will not show only images that are hosted with secure encryption otherwise it would invalidate our security certificate.
-Philip
 

·
Registered
Joined
·
749 Posts
well cut and run I have all my settings set to show those pics and still cant see many maybe 1 out of 10 I can see..


like the archery harvest thread..i can see exactly 1 picture on that thread..
 

·
Administrator
Joined
·
1,995 Posts
There are a few different pics that would match that description (not that you could know that). Which post # is the one you can see the pic?

What browsers are in play here? I've been testing with Chrome

Kevin
 

·
Registered
Joined
·
2,705 Posts
Discussion Starter #11
There are a few different pics that would match that description (not that you could know that). Which post # is the one you can see the pic?

What browsers are in play here? I've been testing with Chrome

Kevin

Kevin,


I figured it out!
TOOLS
User CP
Settings & Options
Edit Options
Thread Display Options
Visible Post Elements
….This box needed to be unchecked - Show Images (including attached images and images in
 
1 - 12 of 12 Posts
Top