site is slow - The HuntingPA.com Outdoor Community
 1Likes
  • 1 Post By bad primer
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 01-24-2017, 07:10 AM Thread Starter
Regular Member
 
bad primer's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE PA
Posts: 1,779
Back To Top
site is slow

the site is slow to update &now I cannot get the "tool" section to show any option.

NRA life member
DU member
bad primer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 01-24-2017, 07:12 AM Thread Starter
Regular Member
 
bad primer's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE PA
Posts: 1,779
Back To Top
I just checked & the "new forums", "new posts" do not work either.................

NRA life member
DU member
bad primer is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 01-24-2017, 01:49 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: PA
Posts: 1,753
Back To Top
Not getting the slow down on my end. Can you tell me what browser you are using?

Kevin

To Post Feedback on the new look please post here: https://www.huntingpa.com/forums/show...93#post1790393
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 01-24-2017, 06:24 PM Thread Starter
Regular Member
 
bad primer's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE PA
Posts: 1,779
Back To Top
firefox

NRA life member
DU member
bad primer is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 01-25-2017, 01:07 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: PA
Posts: 1,753
Back To Top
Hey there,

I tested this out from my end on FF and I am able to navigate the site without any issues.
When you attempt to go to the New Posts section, are you unable to access the page at all? Or are you confronted with an error message?

Are you using a desk/laptop to navigate the site?
Are you running the latest version of Firefox?

Richard.

To Post Feedback on the new look please post here: https://www.huntingpa.com/forums/show...93#post1790393
Administrator is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 01-25-2017, 05:29 PM Thread Starter
Regular Member
 
bad primer's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE PA
Posts: 1,779
Back To Top
I am not into computers so I am not sure what is going on. for a day & a half the "new posts" & "tools" buttons would not work or show anything. also the site was very slow to change a page or look at a thread.
as of right now all is back to normal . I`m not sure what normal is in cyberville or web world
Administrator likes this.

NRA life member
DU member
bad primer is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 01-26-2017, 10:31 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: PA
Posts: 1,753
Back To Top
Glad things are working again, there was some back-end updates yesterday which may have made the site act goofy for a bit.

Jeff M

To Post Feedback on the new look please post here: https://www.huntingpa.com/forums/show...93#post1790393
Administrator is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The HuntingPA.com Outdoor Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome